Aşkın Tarifi'nin Fırat'ı Kadir Doğulu'dan dikkat çeken açıklama: Ruh ikizi eşim olamaz

Kanal D ekrana getirilecek olan Aşkın Tarifi adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan başarılı oyuncu Kadir Doğulu verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül ile mutlu bir evliliği olan Doğulu, 'Ruh ikizi, annem, kardeşim, arkadaşım olur; eşim olmaz. Âşık olduğun kişinin zıddın olması gerek. Eksiklerim olmalı onda, eksikleri olmalı bende' dedi.

Aşkın Tarifi'nin Fırat'ı Kadir Doğulu'dan dikkat çeken açıklama: Ruh ikizi eşim olamaz

Birçok başarılı projede rol almış olan Kadir Doğulu, Kanal D'de yayınlanacak olan Aşkın Tarifi dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Kadir Doğulu, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu.

'Karantinada aşkı harflerine göre anlattığın video çok konuşuldu. Harf harf aşkı nasıl açıklarsın?' sorusuna yanıt veren Doğulu, şunları söyledi:

'SEMBOL BENİM HAYATIMDA ÇOK ÖNEMLİ'

'Sembol benim hayatımda çok önemli. Bunu anlatıma geçirmek istedim. "Aşkın 'a'sı akıl" dedim. Aşkta akıl yokmuş gibi duruyor ama aslında gönlüne düşen her şeyi yaptıran aklın. O akıl da şuursuz olmaz, o yüzden aşkın 'ş'si şuur. 'K'si de karine; sembol, belirme, hafıza gibi birçok anlamı var. Yaşadıklarını, gelecekte aşkın ihtiyacı olanları canlı tutabilecek bir hafızaya da sahip olursan, bu aşkın ufak bir formülü gibi geliyor.'

'RUH İKİZİ, ANNEM, KARDEŞİM, ARKADAŞIM OLUR; EŞİM OLMAZ'

Neslihan Atagül ile mutlu bir evliliği olan Kadir Doğulu, 'Ruh ikizi, annem, kardeşim, arkadaşım olur; eşim olmaz. Âşık olduğun kişinin zıddın olması gerek. Eksiklerim olmalı onda, eksikleri olmalı bende. O zaman çeker birbirini. Yoksa ikimiz de siyah ya da ikimiz de beyazsak görünmeyiz.' sözleri ile dikkat çekti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın