Aşk-ı Memnu'nun yıldızları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra aynı projedeler

Aşk-ı Memnun dizisinde Behlül ve Bihter rolleriyle şöhreti elde eden Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ için hayranlarını heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Netflix projesi için bir araya gelecekleri öne sürüldü.

Aşk-ı Memnu'nun yıldızları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra aynı projedeler

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden 2008-2010 yılları arasında uyarlanan ve üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen halen tekrarları dahi izlenen Aşk-ı Memnu, birçok isme şöhreti getirmişti. Dizide Bihter ve Behlül karakterlerini oynayan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ için yıllardır farklı bir projede beraber oynayacakları iddiaları dolaşıyordu. Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ için yeni bir proje iddiası ortaya atıldı.

BEREN SAAT VE KIVANÇ TATLITUĞ NETFLİX PROJESİNDE

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre; iki isim, OGM Pictures ile anlaşma imzaladı. Dijitale çekilecek olan sinema filminde başrol olacak olan iki ismin rol almaları beklenen proje için Altuntaş, şu iddialarda bulundu:

"Filmle ilgili şuan edindiğim 3 bilgi var; filmi başarılı kalem Nuran Evren Şit yazıyor, film New York'ta çekilecek ve Netflix'te yayınlanacak. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ şu günlerde Onur Saylak'ın 'Nuh Boğuldu' adlı filminde başrol oynuyor. Filmin yapım şirketi Ay Yapım"

Tüm Magazin haberleri için tıklayın