Arka Sokaklar 574. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arka Sokaklar 573. son bölümde neler oldu?

Arka Sokaklar 574. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizide; Selin'in bıçaklanması ekibi, özellikle de Mesut'u derinden yaralar. Ekibimiz adamın saklandığı adresi bulur. Operasyon başlar... Peki, Arka Sokaklar 573. bölümde neler yaşanandı?

Arka Sokaklar 574. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arka Sokaklar 573. son bölümde neler oldu"

Heyecan ve aksiyon dolu Arka Sokaklar 573. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Arka Sokaklar dizisi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polislerin aile yaşamlarını ve İstanbul'un sokaklarında yaşananları konu ediniyor. İşte Arka Sokaklar 547. bölüm fragmanı...

ARKA SOKAKLAR 574. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Arka Sokaklar 574. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmana ulaşabilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 573. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ekip özellikle de Mesut- Selin'in bıçaklandığını duyduktan sonra üzüntü dolu bir şaşkınlık yaşar. Mesut, çok öfkelidir. Yalnız başına göreve gitmesine kızgındır. Ekip arkadaşlarına çatan Mesut, sevdiği kadının yaşadıkları karşısında büyük acı çekmektedir. Bu sırada Selin, çağırılan ambulansla hastaneye doğru gitmektedir. Paramedikler ellerinden geleni yaparlar; fakat Selin, çok kan kaybetmiştir. Gözleri kapanan Selin, ölümle yaşam arasındaki ince çizgidedir.

Selin'in bıçaklanması ekibi, özellikle de Mesut'u derinden yaralar. Ekibimiz adamın saklandığı adresi bulur. Operasyon başlar. Ekip ve adamın oğulları arasında çatışma çıkar. Adam kaçar; fakat, peşinde Mesut vardır. Mesut, adamı kıskıvrak yakalar. Karşısında canından çok sevdiği Selin'i bıçaklayan adam durmaktadır. Mesut ne yapacak? Adamın cezasını kendisi mi verecek? Yoksa adalete mi teslim edecek?

Hakan olayında işler çıkmaza girer. Hakan'ın korumaya çalıştığı Ceren, eski kocası Zafer tarafından öldürülmüştür. Rıza Baba, Engin Müdür ve Bahar, bu olay yüzünden Hakan'ın üzerine fazla giderler. Hakan, Ceren'in ölümüne mi üzülsün, ekibin kendisini suçlamasına mı? Bu sırada üzücü bir olay gelişir. Ekip, Zafer'in peşine düşmüştür. Gittikleri adreste Bahar, Zafer'in eline geçer. Hakan, bu olaydan nasıl sıyrılacak? Bahar, Zafer'in elinden kurtulabilecek mi?

ARKA SOKAKLAR KONUSU NEDİR?

Arka Sokaklar dizisi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polislerin aile yaşamlarını ve İstanbul'un sokaklarında yaşananları konu alıyor. Uzun soluklu dizi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın