Bige Önal kaç yaşında, boyu kaç? Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal kimdir?

Bige Önal ve Aras Bulut İynemli çifti 5 yıllık birlikteliklerini sessiz sedasız sürdürüyor. Bige Önal şimdilerde ekranların yeni soluklu dizilerinden Sen Çal Kapımı isimli dizide oynuyor. Genç oyuncu, Aras Bulut İynemli ile olan fotoğrafını ilk kez sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Bige Önal paylaşımıyla sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Bige Önal kaç yaşında, boyu kaç" Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal kimdir"

Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal sosyal medya hesanı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Şu sıralar Sen Çal kapımı isimli dizide boyt gösteren Bige Önal sevgilisinin doğum gününü kutladı. Güzel oyuncu 5 yıllık birliktelikleri boyunca ilk kez fotoğraf paylaşmış oldu.

BİGE ÖNAL KİMDİR?

1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. 9 yaşında iken anne babası boşandı. Özel St Benoit lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Kısmetim Otel dizisi ile yaşayan Bige Önal; Göç Zamanı, Maral, Benim Adım Gültepe, Yasak, Elde Var Hayat ve Halil İbrahim Sofrası dizilerinde rol almıştır. Ayrıca, Olanlar Oldu ve Martıların Efendisi filmlerinde de rol alan Bige Önal, 1,68 metre boyunda ve Kova burcudur.

Bige Önal, son olarak Netflix'te yayınlanan Hakan: Muhafız isimli dizide rol almıştır.

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. İlk televizyon projesi hala yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisi oldu. Ama Türk izleyicisi onu Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Mete karakteri ile tanıdı.

Beşiktaş Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaya başladı. Aslen İstanbullu olan oyuncunun Yeşim adında ablası ve kendisi gibi oyuncu olan Orçun adında abisi bulunmaktadır.

Henüz öğrenciyken oyunculuk hayalinin peşinden giden İynemli, okulunu dondurup Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçmişti. Ardından 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu olarak seyirci karşısına çıktı. İyemli, Mete karakteri ile milyonların sevgi ve hayranlığını kazandı. 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle Antalya Televizyon Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Ardından Muhteşem Yüzyıl, İçerde gibi TV dizilerinde başarısını sürdüren genç oyuncu, Çukur dizisi ile kariyerinin zirvesini gördü. İlk kez 2017 yılında Yamaç olarak ekrana gelen İyemli, 3 sezondur başarılı performansı ile göz dolduruyor. Ayrıca genç oyuncu son günlerde rol aldığı 7. Koğuştaki Mucize dizisi ile de adından söz ettiriyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın