Annesine araba alan Demet Akalın'dan şaşırtan itiraf: Artık zengin değilim

Şimdilerde Star TV'de Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında sunuculuk yapan Demet Akalın, çok konuşulacak açıklamaların altına imzasını attı. Twitter hesabından Exxen'i indiremediği yönünde paylaşım yapan Akalın'a bir takipçisi zengin göndermesinde bulundu. Parası olmadığı için bir bankanın kendisini özel bankacılıktan çıkardığını söyleyip artık zengin olmadığını ifade eden Demet Akalın, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Annesine araba alan Demet Akalın'dan şaşırtan itiraf: Artık zengin değilim

İbo Show çekimlerinde kulisini kullanan kadın bir sanatçının tuvaletini pis bırakması nedeniyle isyan ederek gündemde uzunca bir süre konuşulan Demet Akalın, geçtiğimiz gün Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile ağızları açık bıraktı.

Akalın, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen'i indirmek için uğraştığını ifade ettiği bir paylaşımda bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısı Akalın'a 'Zenginleri kabul etmiyor' yorumunu yazdı.

'NE ZENGİNİ ESKİDENDİ'

Bir bankanın parası olmadığı için kendisini özel bankacılıktan çıkardığını ifade eden Demet Akalın, 'Oğlum banka beni param yok diye, özel bankacılıktan attı beni bugün. Ne zengini eskidendi' yanıtı ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

DEMET AKALIN ANNESİNE ARABA ALDI

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile annesi Şenay Akalın'a araba aldığını 'Annem güle güle gez' sözleri duyurdu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın