Amine Gülşe ve Mesut Özil'in saati tam bir servet! 20 ev fiyatına eş değer

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil ve güzel eşi Amine Gülşe, sosyal medyanın gündemine oturdu. Özil'in eşiyle verdiği pozda taktıkları saat dikkat çekti. Ünlü çiftin taktığı saatlerin değeri yaklaşık 10 milyon TL değerinde. İkili pahalı saat tercihi ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu.

Amine Gülşe ve Mesut Özil'in saati tam bir servet! 20 ev fiyatına eş değer

Fenerbahçe'nin kadrosuna dahil olmasının ardından adından sıkça söz ettiren Mesut Özil, eşi Amine Gülse ile verdiği pozu Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Çeşme'deki evlerinden paylaşım yapan ikili mutluluk pozu verirken ünlü çiftin taktıkları saatler dikkat çekti. Özil'in saatinin Türkiye satış fiyatının 8 milyon 250 bin TL olduğu öğrenildi.

NTV'nin haberine göre, Mesut Özil'in RM 65- 01 Automatic Split Seconds Chronograph model saatin mekanizması, beş yıllık bir araştırma sonucu üretildi. 600 katman karbon TPT'nin üst üste eklenmesi ile oluşturuldu. 28 yaşındaki Gülşe'nin Richard Mille saatinin fiyatı ise 1 milyon 250 bin TL.

Amine Gülşe'nin saati, oniks ve elmas taşlarla süslenirken 18 ayar altın kasaya sahip. 18 ayar altın tokası bulunan saat, Richard Mille tutkunu kadınlar tarafından rağbet görüyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın