Ameliyat olmuştu... Ajda Pekkan'dan sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

Süperstar lakabı ile yıllara meydan okuyan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde dizinde sıvı birikmesi nedeniyle apar topar ameliyata alındı ve bakımını kardeşi Semiramis Pekkan üstlendi. Ajda Pekkan sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulunarak 'Ajitasyonu sevmem, gayet iyiyim' ifadelerini kullandı.

Ameliyat olmuştu... Ajda Pekkan'dan sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

Fit görünümü ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Ajda Pekkan, dizinden operasyon geçirmek için ameliyat masasına yattı. Ameliyat olmasının ardından sağlık durumu hakkında açıklama yapan Ajda Pekkan, şunları söyledi:

'Sağ bacağımdan yaklaşık 6 yıl önce Amerika'da operasyon geçirmiştim. Bu süreçte sol bacağıma aşırı yüklendiğim için sıkıntı yaşadım. Bir hafta önce menisküs ameliyatı oldum. Gayet iyiyim ve bir hafta daha istirahat edip, albüm çalışmalarıma devam edeceğim.

'AJİTASYON YAPMASINLAR, ZATEN SEVMEM'

Klip var, albüm çalışmalarım var. Bu problemin bitmesi gerekiyordu bitti. Kurtuldum yaşasın! Sporuma, sahne çalışmalarıma hemen başlayacağım. 14 Mayıs'ta Bodrum Günay'da sahne alacağım. Gayet iyiyim, sağlıklıyım. Bana dramatik bakmasınlar, ajitasyon yapmasınlar, zaten sevmem'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın