Amber Heard Ayasofya'ya hayran kalmıştı... Son durak Kapadokya!

Johnny Depp ile olaylı boşanma davasıyla gündemde olan Amerikalı oyuncu Amber Heard, geçen haftalarda Türkiye'ye gelmişti. Bodrum ve İstanbul'u turlayan ve hayran kalan Heard, şimdilerde Kapadokya'nın keyfini çıkarıyor.

Amber Heard Ayasofya'ya hayran kalmıştı... Son durak Kapadokya!

Amerikalı oyuncu Amber Heard, İstanbul'un ardından Kapadokya'ya geçti. Geçtiğimiz günlerde Kapalıçarşı, Ayasofya Camii, Süleymaniye Camii, Mısır Çarşısı'na giden ve Boğaz turu yapan Heard, bu kez Kapadokya'yı gezdi.

Gördükleri karşısında nefesinin kesildiğini ifade eden Amber Heard, Kapadokya'da çekilen karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 34 yaşındaki oyuncunun paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Öte yandan yaşananlardan uzaklaşmak isteyen Heard, çareyi Türkiye'de tatil yapmakta bulmuştu. Ünlü oyuncu öncelikle Bodrum'a gitmişti. Geçtiğimiz haftayı Bodrum'da geçiren Amber Heard, daha sonra rotasını İstanbul'a çevirmişti. Tarihi yarımadayı gezen Heard, cami ziyaretinde de bulunmuştu. Ayasofya'nın içinde çektirdiği fotoğrafını yayınlayan oyuncu, "Burayı görebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın