Aman Tayfun Erdoğan duymasın! Emrah'tan kızına özel şarkı

Daha önce kazandığı ödülü de kızına adayan şarkıcı Emrah, şimdi de kızı için özel bir şarkı besteledi. Emrah'ın bu hareketi sonrası akıllara, aralarının bir türlü düzelemediği oğlu Tayfun Erdoğan geldi. Babasıyla barışmak istediğini birçok kez dile getiren Tayfun Erdoğan'ın ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Aman Tayfun Erdoğan duymasın! Emrah'tan kızına özel şarkı

Türk sinemasında ve arabesk müzikte Küçük Emrah olarak bilinen sanatçı Emrah Erdoğan, 2 Şubat'ta 5 yaşına adım atacak olan kızı Eleysa için bir şarkı besteledi. Hürriyet'te yer alan habere göre; şarkısına "Kızım" adını veren Emrah, klip çekmeyi de ihmal etmedi.

Emrah, yaptığı şarkı için şunları söyledi:

"Kızıma olan aşkım bana bu şarkıyı yaptırttı. Oğlum Elyesa'ya da şarkı yapmıştım, kızımın da doğum gününü bununla kutlamış oldum. Bundan sonraki hayatımda en büyük isteğim çocuklarıma çok güzel bir gelecek hazırlamak olacaktır. Onların sağlıklı ve mutlu olması en büyük arzum ve isteğimdir."

AMAN TAYFUN ERDOĞAN DUYMASIN

Emrah'ın adını dahi anmadığı oğlu Tayfun Erdoğan'ın ise bu duruma bir tepki verip vermeyeceği merak konusu oldu. Babasıyla her defasında barışıp baba-oğul olmak istediğini dile getiren Tayfun Erdoğan, bir dönem Survivor'da da yarışmıştı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın