Alişan'ın karnı burnunda eşi Buse Varol'dan korkutan kar paylaşımı! Hayranlarından uyarı alan ünlü güzel karı görünce bakın nasıl poz verdi

Ünlü türkücü Alişan ile mutlu bir evlilikleri olan oyuncu Buse Varol karı görünce dayanamadı. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Buse Varol ve eşi Alişan sosyal medyadan paylaştıkları kar pozları ile çok konuşuldu. Hamile olan Buse Varol paylaşımıyla korkuttu. Güzel oyuncuya hayranları tarafından sosyal medyadan 'Dikkat et düşme' yorumları yağdı.

Alişan'ın karnı burnunda eşi Buse Varol'dan korkutan kar paylaşımı! Hayranlarından uyarı alan ünlü güzel karı görünce bakın nasıl poz verdi

Alişan ve hamile eşi Buse Varol'dan yeni haberler var. Ünlü çifttin kar pozları sosyal medyada olay oldu. Karnı burnunda Buse Varol'un son paylaşımı hayranlarını korkuttu. 

Oğlu Burak doğduktan sonra oyunculuğa bir süre ara veren Buse Varol, hayranlarıyla etkileşimi sürdürmeye devam ediyor. Sosyal medyadan sık sık fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu, kar fotoğrafı çekmeyi ihmal etmedi.

Alişan-Buse Varol çifti, 2019 yılında oğulları Burak'ı kucaklarına almıştı. Yakın zamanda kızları Eliz'i kucaklarına almak için gün sayan çiftten Buse Varol kar sevincini yansıtan fotosu ile sevenlerinin yüreklerini ağza getirdi.

Doğumuna az bir süre kala yaptığı paylaşımla korkutan Buse Varol'a takipçilerinden uyarı geldi. İşte o paylaşım...

Buse Varol'un kendi Instagram'ından yaptığı paylaşımına eşi Alişan kalp emojisi ile karşılık verirken, şarkıcı Işın Karaca'nın "Dikkatli yürü" yazması dikkatlerden kaçmadı.

44 yaşındaki Alişan, eşi Buse Varol ile çekildikleri kareyi sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı. Ünlü türkücü kar pozuna "Bir hafta sonunun daha sonuna geldik :) E bizimde bir karlı fotomuz olmasın mı?" notunu düştü.

Uyanış Büyük Selçuklu'nun Melikşah'ı Buğra Gülsoy'un eşi bakın kim çıktı! Güzelliği ile dikkat çeken isim meğer ünlü birinin kızıymış

Cemre Kemer hamilelik haberlerini doğruladı! Kızı olacak

Tüm Magazin haberleri için tıklayın