Buse Varol doğuma 3 hafta kala açıkladı: Sadece 9 kilo aldım!

Alişan ile Demet Akalın'ın Star Tv'de sunduğu Sabah Sabah programına Buse Varol doğuma 3 hafta kala katıldı. Karnı burnunda olan Buse Varol'u eşi Alişan, 'Buse Tektaş' diye anons ederek stüdyoya çağırdı. İlk hamileliği ile ikinci hamileliği arasındaki en büyük farkın aldığı kilolar olduğunu söyleyen Buse Tektaş, şuanda sadece 9-9,5 kilo aldığını açıkladı.

Buse Varol doğuma 3 hafta kala açıkladı: Sadece 9 kilo aldım!

Ünlü türkücü Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, doğuma sayılı günler kala canlı yayında kendini gösterdi. Star Tv'deki Sabah Sabah programına konuk olan Buse Varol'u eşi Alişan, 'Buse Tektaş' diye anons ederek stüdyoya çağırdı. İlk hamileliği ve şimdiki hamileliği arasındaki farkları anlatan Buse Varol'un heyecanı da dikkatlerden kaçmadı.

DOĞUMA SADECE 3 HAFTA KALDI!

Türkücü Alişan ile eşi Buse Varol doğacak bebekleri için oldukça heyecanlılar. Alişan ile Demet Akalın'ın Star Tv'de sunduğu Sabah Sabah programına konuk olan Buse Varol doğuma sadece 3 hafta kala canlı yayın konuğu oldu.

'BUSE TEKTAŞ' DİYE ANONS ETTİ

Alişan eşini 'Buse Tektaş' diye anons ederken, makyajını ise öve öve bitiremedi. 'Karımı öyle donduralım' diyen Alişan sonrasında ise zaten çok güzel, makyajsızda çok güzel ama bugün bi başka olmuş' sözleriyle dikkat çekti. Buse Varol ise 'eşine şimdi iyi bir şey mi söyledin, kötü bir şey mi söyledin anlayamadım' diyerek cevap verdi.

SADECE 9 KİLO ALDI

Buse Varol, ilk hamileliği ve ikinci hamileliği arasındaki farkları anlattı. En dikkat çeken detay ise aldığı kilolar oldu. Varol ilk doğumunda 32 kilo aldığını, şimdi ise sadece 9-9,5 kiloyla son haftalara girdiğini dile getirdi. Varol, ekmeği kestiğini asitli içeceklerden uzak durduğunu ve tatlı yemediğini söyledi. 


Tüm Magazin haberleri için tıklayın