Alişan ve eşi Buse Varol'dan çocukları Burak ve Eliz'li Ramazan Bayramı paylaşımı

Ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol, sosyal medya hesaplarından çocuklarını paylaşarak Ramazan Bayramı'nı kutladı. Alişan'ın Instagram hesabından Buse Varol'un yaptığı paylaşımı alıntıladı. Varol, 'Herkese mutlu, huzurlu bayramlar' notunu düştü.

Alişan ve eşi Buse Varol'dan çocukları Burak ve Eliz'li Ramazan Bayramı paylaşımı

2018 yılında nikah masasına oturan Buse Varol ile Alişan çifti, ilk çocukları Burak'ı 2019 yılında, ikinci çocukları Eliz'i 2021'de kucağına alarak yeniden anne-baba olmanın sevincini yaşadı.

Koronavirüs nedeniyle Selçuk Tektaş'ın hayatını kaybetmesinin ardından yeğenleri ile daha da fazla vakit geçirmeye başlayan Alişan ile eşi Buse Varol'un arası açıldı. Alişan ve ailesinin Buse Varol'un Eliz için düzenlediği doğum günü partisine katılmaması ise evliliklerindeki krizi gündeme getirdi.

Uzunca bir süre boşanacakları yönünde haberler çıkan ünlü çift, evliliklerini krizi atlattı ve yoluna devam etme kararı. Alişan ile Buse Varol, sosyal medyadan mutlu aile tablolarını paylaşmaya devam ediyor.

Ünlü çift, Ramazan Bayramı için paylaşımda bulundu. Alişan, eşi Buse Varol'un çocuklarını paylaştığı fotoğrafı alıntılayarak, "Herkese mutlu, huzurlu bayramlar" yazdı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın