Alişan: Tüm aileme aynı arabadan aldım

Geçen ay ailesiyle birlikte kaza geçirerek ölümden dönen Alişan, eşi Buse Varol'la birlikte önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi. Yeni araba siparişi verdiğini belirten Alişan, 'Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse'ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse eylülde gelecek' ifadelerini kullandı.

Sanatçı Alişan ve eşi Buse Varol, önceki akşam Arnavutköy'deki bir balıkçıda görüntülendi. Bir doğum günü kutlamasına katıldıklarını belirten ikili, mekan çıkışı muhabirlerle sohbet etti.

Geçtiğimiz günlerde İzmir tatilini noktalayıp, İstanbul'a dönerken ailece trafik kazası geçiren ve şans eseri küçük sıyrıklarla kazayı atlatan Alişan, yeni alacakları araba ile ilgili konuştu.

'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'

Habertürk'ün haberine göre Alişan, konuyla ilgili, "Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse'ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse eylülde gelecek" ifadelerini kullandı.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan sanatçı, bebeğin cinsiyetiyle ilgili, "Vallahi benim içinden kız diye geçiyor ancak Allah bilir. 'Kız çocuk anneyi çirkinleştirir' derler ancak Buse, her gün daha da güzel oluyor" ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın