Aleyna Tilki'den Demet Akalın sorularına ilginç yanıt: Eğleniyor musunuz?

Geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülenen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, gazeteciler ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Aleyna Tilki, Demet Akalın ile ilgili sorulara verdiği cevapla şaşırttı.

Aleyna Tilki'den Demet Akalın sorularına ilginç yanıt: Eğleniyor musunuz"

Son dönemde çıkardığı İngilizce şarkı ve klipleri ile adından söz ettiren Aleyna Tilki, Bebek'te objektiflere yansıdı. Gazeteciler ile sohbet eden Tilki, "Çok teklif alıyorum aslında ama benim olayım çoğu işi reddetmem. Beğendiğimi de çok sahipleniyorum, yapıyorum" dedi. Birçok reklam filmine 'Hayır' cevabı verdiğini üzerine basarak yineleyen popçu, "Ticari bir beynim yok. İşin benimle ne kadar uyumlu olduğu, para kazanmaktan daha önemli" dedi.

Demet Akalın'ın "Ben Aleyna'yı çok seviyorum, ona takılıyorum" sözleri hatırlatılan Tilki, "Siz bundan eğleniyor musunuz? Ben eğlendiğinizi düşünmüyorum. Bir sürü paylaşım yapmışım güzel, eğlenceli görüşlerim... Bununla daha çok eğlenmiyor musunuz? Bunları sorun bana" dedi.

"Bir tane dünya starı var, o da Tarkan" sözlerini duymazdan gelen Tilki, "Artık biraz genç ve taze konular olsun magazinde. Böyle eğlenceli dinamik. Umurumda değil hiçbir şey. Ne yapayım yani. Ben Aleyna olarak bildiğim en iyi şeyi yapmaya devam ediyorum. Dünyanın en büyük yapım şirketiyle çalışıyorum ve birçok büyük firma beni destekliyor. Eğleniyoruz. Bu nedir arkadaş, iki saniye eğlenemeyecek miyiz?" şeklinde konuştu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın