Aleyna Tilki'den 14 Şubat Sevgililer Günü için ilginç çıkış! 'Kendime hediye alırım'

Yaptığı her açıklama ile magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. İşte Benim Masalım dizisi ile oyunculuk deneyimi yaşayan Aleyna Tilki, 14 Şubat Sevgililer Günü hakkında ilginç bir çıkış yaptı. Tilki'nin 'Sevgililer Günü'nde kendime çok hediye alırım. Kendimi çok yemeğe çıkarırım' sözleri şaşırttı.

Aleyna Tilki'den 14 Şubat Sevgililer Günü için ilginç çıkış! 'Kendime hediye alırım'

Geçtiğimiz günlerde İşte Benim Masalım dizisi setinde kas spazmı geçirerek hastaneye giden Aleyna Tilki, hayranlarını korkutmuş daha sonra yaptığı açıklama ile yüreklerine su serpmişti.

Birçok başarılı şarkısı bulunan Aleyna Tilki, Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi. Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Tilki, kendisine yöneltilen 'Sevgililer Günü için mi hediye aldınız?' sorusuna şu yanıtı verdi: 'Sevgililer Günü'nde kendime çok hediye alırım. Kendimi çok yemeğe çıkarırım'

Sevgililer gününü yalnız geçireceğini ifade eden genç popçu, 'Ben ve ben olacağım' dedi.

Geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülenen Tilki, yeni klibi hakkında 'İngilizce şarkımın klibimini çekeceğiz. Tipik Aleyna Tilki klibi olacak ama bu sefer daha kaliteli. Dünyaya açılan bir proje olduğu için... Klipte bilim insanı yönümü de göstereceğiz. Şimdi bunu dediğim için benimle dalga geçecekler.' demişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın