Aleyna Tilki kendisine gelen eleştirileri yanıtladı… “Beni dünya starlarından ayıran şey Konya'da doğmuş olmam”

Son dönemde sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yeni çıkardığı şarkısı ‘Retrograde' hakkında konuştu. Yeni şarkısı ile dünyaya açılan Tilki, kendisine yeterince ilgi vermediği için medyaya isyan etmişti. Genç şarkıcı, NR1 Türk FM'e konuştu: “Beni dünya starlarından ayıran şey Konya'da doğmuş olmam. Konya'da doğmak bana çok şey kattı. Şarkıma gelen sert eleştiriler kıskançlıktan.”

Aleyna Tilki kendisine gelen eleştirileri yanıtladı… “Beni dünya starlarından ayıran şey Konya'da doğmuş olmam”

Genç şarkıcı Aleyna Tilki şu sıralar yeni çıkardığı şarkısı 'Retrograde'in heyecanını yaşıyor. Yeni şarkısı ile çalışmalarını yurt dışına taşımayı hedefleyen Tilki, bir süre önce de 'kendisine medyada yeterince yer verilmediği' için isyan etmişti. Dua Lipa ve Diplo imzalı şarkısı beklentileri yüksek tutmuştu. Ancak Aleyna Tilki'nin aksanı çok eleştirildi. Genç şarkıcı bu eleştirileri yanıtladı.

Dünyaya açılmayı planladığı şarkısı Retrograde ile beklentileri karşılayamayan Aleyna Tilki NR1 Türk FM'e konuştu. Genç şarkıcı, "NR1 Türk FM'e konuştu: "Şarkının çıkış tarihini astroloğum verdi ve 26 Şubat'ta çıkardım. Beni dünya starlarından ayıran şey Konya'da doğmuş olmam. Konya'da doğmak bana çok şey kattı. Şarkıma gelen sert eleştiriler kıskançlıktan." dedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın