Alev Alev'in Çiçek'i Hazar Ergüçlü'nün yeni projesi belli oldu... Filmde rol alacak

Show TV'de ekrana getirilen Alev Alev dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü, yeni proje için anlaşma sağladı. Gönül filminde rol alacak olan Hazar Ergüçlü'ye Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil eşlik edecek. Filmin çekimleri haziran ayında Antalya'da yapılacak.

Alev Alev'in Çiçek'i Hazar Ergüçlü'nün yeni projesi belli oldu... Filmde rol alacak

Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü ve Cihangir Ceyhan gibi isimlerin rol aldığı Alev Alev dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Alev Alev dizisinde hayat verdiği Çiçek karakteri ile izleyici karşısına çıkan Hazar Ergüçlü'nün yeni projesi belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Hazar Ergüçlü, Soner Caner'in "Gönül" filminde başrolü oynayacak. Projeden projeye koşturan oyuncuya başrolde Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil eşlik edecek. Filmin çekimleri haziran ayında Antalya'da yapılacak.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde doğmuştur. Kıbrıs Türkü oyuncudur.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. En son 2016 Aralık'ta bitmiş olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırmıştır.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın