Akın Akınözü eski partneri Ebru Şahin hakkında sessizliğini bozdu!

Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen ünlü oyuncu Akın Akınözü, gazeteciler ile ayaküstü sohbet etti. Akın Akınözü, Hercai dizisindeki partneri Ebru Şahin ile ilgili sorulan soruya verdiği yanıtla dikkat çekti.

Akın Akınözü eski partneri Ebru Şahin hakkında sessizliğini bozdu!

Şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Akın Akınözü, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Başarılı oyunculuk performansı ile son dönemin en dikkat çeken isimlerinden olan Akın Akınözü, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Menajeri ile toplantı yaptığını ifade eden ünlü oyuncu, "Doğa ile baş başa bir tatil ihtiyacımız var. Yazın bir proje yok. Bakıyoruz tabi ki tekliflere" dedi.

Hayatını canlandırmak istediğiniz biri var mı?" sorusuna da yanıt veren Akınözü, "Bir isim veremem, bir sürü isim var. Bir gün inşallah bana ilham veren bir karakteri canlandırmak fırsatı bulurum. Çok zor bir top, gerçekte yaşamış birinin hayatını canlandırıyorsunuz. Ailesine karşı da verdiği ilhama da karşı bir sorumluluk var. Öyle bir topa girerken önce bir tartman lazım. Bunu canlandırabilirim diye düşünmem lazım" ifadelerini kullandı.

Küs oldukları bilinen Ebru Şahin ile ilgili "Düğününe gidecek misiniz?" sorusuna ünlü oyuncu, "Benim 3 yıl boyunca çalıştığım partnerim, anladığım kadarıyla bir evlilik yoluna gidiyorlar. Mutluluklar dilerim. Bunun ötesinde ne söyleyebilirim ki" dedi. Akın Akınözü, "Davetiye gelse düğüne gider misiniz?" sorusuna da "Bu saçma bir soru. Davetiye de gelmez. Hani gelse de gider miyim, gitmez miyim? Üzeri açık bir soru." cevabını verdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın