Ajda Pekkan'ın kürkü gerçek mi? Tartışma yaratan kıyafet! Süperstar'dan açıklama geldi

Süperstar Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de düzenlenen bir düğünde boy gösterdi. Ajda Pekkan'ın tilki kürkü taktığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Hayvanseverliği ile bilinen Pekkan, konuya ilişkin 'Bu çıkan haberler hakkında söyleyeceğim tek söz gerçek olan benim, üstümdeki ise tabi gerçek değil.' dedi.

Ajda Pekkan'ın kürkü gerçek mi" Tartışma yaratan kıyafet! Süperstar'dan açıklama geldi

Bayram Yıldız ve Tuğçe Kara çifti, geçtiğimiz akşam dünyaevine girdi. Ünlü çiftin nikah törenine Ajda Pekkan, Orhan Gencebay, Yasemin-İzzet Özilhan, Fatih Ürek ve Coşkun Sabah gibi ünlü isimler akın etti.

Ajpa Pekkan'ın düğünde tercih ettiği kürk ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Süperstar'ın boynundaki kızıl etolün "arjante tilki" olduğu yönünde iddialar gündeme geldi.

Sosyal medyada gelen sert eleştirilerin ardından sessizliğini bozan Ajda Pekkan, 2. Sayfa programına açıklamalarda bulundu. Ses kaydı gönderen Pekkan, şunları söyledi:

"SÖZ GERÇEK OLAN BENİM, ÜSTÜMDEKİ İSE TABİ GERÇEK DEĞİL"

"Çıkan haberler beni şaşırttı. Herkes benim hayvanlara olan ilgimi, duruşumu, misyonumu onlara ne kadar değer verdiğimi çok sevdiğimi bilirler. Bu çıkan haberler hakkında söyleyeceğim tek söz gerçek olan benim, üstümdeki ise tabi gerçek değil."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın