Adını Feriha Koydum dizisinin oyuncusu Feyza Civelek hakkındaki hapis cezası belli oldu

Dizi sektörüne 'Adını Feriha Koydum' ile giriş yapan oyuncu Feyza Civelek hakkında, aracını durdurmak isteyen polisin elini ısırdığı için 10 yıl hapis istemiyle dava açılmıştı. Civelek hakkında hakimin verdiği ceza belli oldu.

Adını Feriha Koydum dizisinin oyuncusu Feyza Civelek hakkındaki hapis cezası belli oldu

Adını Feriha Koydum dizisi ile ünlenen Feyza Civelek, şoke eden bir tavır sergilemiş ve aracını durdurmak isteyen polisin elini ısırmıştı.

Bu saldırgan tavrı nedeniyle Civelek hakkında 10 yıl hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Feyza Civelek'in dava sonucu aldığı ceza belli oldu.

DURUŞMAYA KATILMADI

İstanbul 22. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen 5'inci celseye tutuksuz sanık Civelek ve avukatı katılmadı. Davada İ.K.'nın avukatı ise hazır bulundu.

Sanık Feyza Civelek'in mazeret dilekçesi sunduğunu kaydeden mahkeme, yargılamanın geçirdiği aşamaları göz önüne alarak dilekçenin reddine karar verdi.

6 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Önceki duruşmadaki savunmalarını tekrar ettiğini vurgulayan İ.K'nın avukatı mahkemede, Sanığın cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Tutuksuz sanık Feyza Civelek hakkında 'kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret', 'görevini yaptırmamak için direnme' ve 'mala zarar verme' suçlarından 6 ay 7 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın