Acun Ilıcalı'dan Güntekin Onay'a Exxen tepkisi

Güntekin Onay'ın 'Exxen'e üye olabilmek için 1,5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi' paylaşımını gören Acun Ilıcalı katıldığı canlı yayında sert çıktı. Ilıcalı, 'Sevdiğim insanlar böyle yapınca üzülüyorum' sözleri ile tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı'dan Güntekin Onay'a Exxen tepkisi

Güntekin Onay, geçtiğimiz gün "Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi. 19:45 maçlarına yetişemedim. 22:00 için umudum devam ediyor!" paylaşımında bulundu.

Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, atılan tweet hakkında sert açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, şunları söyledi:

"Güntekin Onay'a ciddi derecede bozuldum. Ben senin kurumun hakkında tweet atıyor muyum? Hiç mi bir yerde arıza olmuyor. Kusura bakma Güntekin, çalıştığın kurumda bir platform. Orada bir arıza olsa ben takipçilerime tweet atarak anons etmiyorum. Sevdiğim insanlar böyle yapınca üzülüyorum.

Güntekin Onay da Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından yeni bir paylaşımda bulunarak "Girişimciliği, projeleri ve başarılarıyla gurur duyduğum değerli dostum Acun Ilıcal'nın Exxen ile ilgili yaşanan teknik sorunumu kişisel algılamasına şaşırdım. Bu kadar emek ve büyük yatırım var. Farkındalık olsun ki bunlar yaşanmasın. Arkadaşlar aradı, sağ olsunlar. Halloldu." sözleri ile yanıt verdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın