Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı itirafı: Nafaka almayı bıraktı

Magazin basını tarafından yakından takip edilen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, verdiği röportajda eski eşi Şeyma Subaşı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mısırlı sevgilisi ile aşk yaşamaya başlamasının ardından Subaşı'nın nafaka almadığını söyleyen Ilıcalı, 'Şeyma'yı ihtiyacı olduğu her zaman desteklerim. Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı. Yani ilişkisi başladı ve bana şu an paraya ihtiyacım yok dedi.' ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı itirafı: Nafaka almayı bıraktı

Uzun yıllar birliktelik yaşayan ve daha sonra evlenen Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çifti boşanmaları ile dikkatleri üzerine çekti. Şeyma Subaşı, boşandıktan sonra özel hayatıyla gündemden düşmezken aldığı nafaka uzunca bir süre konuşuldu.

Son olarak Mısırlı sevgilisinden hamile olduğunu açıklayan ve daha sonra düşük yaptığını söyleyen Subaşı, ilişkisini de noktaladı.

Hürriyet'e özel açıklamalarda bulunan Ilıcalı, Şeyma Subaşı hakkında şunları söyledi: 'Ben nasıl kendi dostlarımı destekliyorsam, çocuklarımın annelerini de destekliyorum. Ibiza'dan ev alma falan, bu detaylara girmeye gerek yok. Konu, bilinenin çok dışında. Bizim aramızda "Şu kadar para yattı, şu kadar yatmadı" diye bir durum da yok. Şeyma'yı ihtiyacı olduğu her zaman desteklerim.

Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı. Yani ilişkisi başladı ve bana "Şu an paraya ihtiyacım yok" dedi. Zaten onun kafasında "Acun'dan şu kadar para alayım" diye bir düşüncesi, planı hiç olmamıştır.'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın