Behzat Ç. Exxen'de yayınlanacak iddiası gündem oldu

Bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisini sahibi olduğu dijital platform Exxen'e dahil ederek yeniden çekimlerine başlatan Acun Ilıcalı'nın yeni bir transfer daha gerçekleştirdiği iddia edildi. Behzat Ç.'nin Exxen'de ekrana getirileceği öne sürüldü. Konuya ilişkin Acun Ilıcalı'dan açıklama gelmedi.

Behzat Ç. Exxen'de yayınlanacak iddiası gündem oldu

Dijital platform Exxen'i kurması ile birlikte adından söz ettiren Acun Ilıcalı, en çok izlenen programları bünyesine dahil ederken Leyla ile Mecnun kadrosunu bir araya getirmesi ile büyük ses getirdi.

Haber Global'in haberine göre; Acun Ilıcalı'nın Erdal Beşikçioğlu ile bir görüşme yaptığı ve Behzat Ç. dizisinin yeni senaryo eşliğinde eski kadrosunun yeniden bir araya getirerek Exxen kanalında yayınlamak istemesi oldu. Oyuncu bu teklifin sonrasında kendisinden düşünmek için süre istedi.

BEHZAT Ç. KONUSU

Behzat, 1985 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra, Ankara Polis Departmanı Cinayet bürosunda çalışmaya başlar. Korkusuz, zeki, güçlü ve karizmatiktir. Tüm meslektaşları daha üst makamlara gelirken, Behzat dedektif olarak kalır. Her zaman başını belaya soksa da, suçluları yakalamak için kendi yöntemleri vardır. Sürekli disiplin kuruluna sevk edilir ancak asla değişmeyecektir. Behzat kimseye güvenmez, özellikle de kadınlara... Behzat kurallara uymaz, kendi kurallarını yaratır.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın