Acun Ilıcalı, Alper Baycın adına yapılan parkın açılışına katıldı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 3 yıl önce Dominik'te kalbinden bıçaklanarak vefat eden kameraman Alper Baycın'ın adının verildiği parkın açılış törenine katıldı. Törene ait kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Ilıcalı, 'Seni asla unutmayacağız' dedi.

Acun Ilıcalı, Alper Baycın adına yapılan parkın açılışına katıldı

Televizyoncu Acun Ilıcalı, 2018 senesinde Dominik'te uğradığı saldırı sonucu kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybeden kameraman Alper Baycın'ın adı, Antalya Üçgen Mahallesi'nde bir parka verildi. Ilıcalı parkın açılış törenine katıldı. Ünlü televizyoncu törenden kareleri Instagram hesabından da paylaştı.

Ilıcalı paylaşımında, "2018 yılında kaybettiğimiz değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın'ın adını yaşatmak adına Antalya Muratpaşa'da Kameraman Alper Baycın Parkı'nın açılışındaydık. Seni asla unutmayacağız" ifadelerine yer verdi.

Deniz Oral'dan Rasim Öztekin açıklaması

"OĞLUMUN İSMİNİN YAŞATILMASI EN BÜYÜK MUTLULUĞUM"

Anne Baycın ise bu durumla ilgili olarak, "Alper'im yerine gelmeyecek. En büyük amacım onun isminin yaşatılmasıydı. Çok örnek bir çocuktu. Beni başka hiçbir şey mutlu edemezdi. Onun isminin yaşatılması benim en büyük mutluluğum" açıklamasında bulundu.

Sadakatsiz'in Gönül'ü hamile mi?

Fahriye Evcen setten ilk pozlarını paylaştı

Tüm Magazin haberleri için tıklayın