80'li yılların fenomen ismi Metin Milli'den Hande Yener ve Gülşen için olay sözler

80'li yılların en popüler isimlerinden olan Metin Milli, Akşam'dan Yasemin İlan'a özel açıklamalarda bulundu. Hande Yener ve Gülşen'in son dönemde tercih ettiği sahne kıyafetleri hakkında da konuşan Metin Milli, 'Kıyafetlerini yorumlamanın anlamsız olur. Ne gariptir ve ne esef vericidir ki; müziğin dinlenmediği ve fakat seyredildiği (!) bir süreçte olduğumuzu ifade etmek mecburiyetindeyim.' dedi.

80'li yılların fenomen ismi Metin Milli'den Hande Yener ve Gülşen için olay sözler

22 yıl önce sahneleri bırakarak İstanbul'dan ayrılan 80'li yılların fenomen ismi Metin Milli, özel açıklamalarda bulundu. Metin Milli, tüm merak edilenlerini anlatırken Hande Yener ve Gülşen'in sahne kıyafetleri hakkında konuştu.

Metin Milli, "Ses sanatçılarının sahne kostümlerini nasıl buluyorsunuz? Örneğin Gülşen ve Hande Yener sıra dışı giyiniyor ve çok fazla eleştiri alıyor, siz ne düşünüyorsunuz sahne kıyafetlerinin seçimi konusunda?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bahsettiğiniz isimler pop müziği sanatçıları ve kesinlikle ilgi alanım dışındalar. Özellikle bu dalda, müzikalitenin değil de, fizikselliğin izlendiği gerçeği göz önünde tutulduğunda, kıyafetlerini yorumlamanın anlamsız olur. Ne gariptir ve ne esef vericidir ki; müziğin dinlenmediği ve fakat seyredildiği (!) bir süreçte olduğumuzu ifade etmek mecburiyetindeyim."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın