Hadımköy Çikolata Fabrikası nerede? 7 Kasım MasterChef nerede çekildi? işte adresi!

MasterChef Türkiye 94. yeni bölüm bu akşam (7 Kasım Cumartesi) ekranlara geliyor. MasterChef'in bu haftaki dış çekimi bir çikolata fabrikasında gerçekleşiyor. Yarışmacılar haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda tamamen çikolatalardan oluşan menüleri yapacaklar. İzleyiciler iştah açan bölüm sonrası çikolata fabrikası ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, 7 Kasım MasterChef nerede çekildi? Hadımköy Çikolata Fabrikası nerede?

Hadımköy Çikolata Fabrikası nerede" 7 Kasım MasterChef nerede çekildi" işte adresi!

7 Kasım MasterChef nerede çekildiği izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. MasterChef Türkiye'de her haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu stüdyo dışındaki çekimlerde oynanıyor. Bu hafta dış çekimler bir çikolata fabrikasında gerçekleşti. İzleyiciler MasterChef'in çekildiği çikolata fabrikasının nerede yer aldığını öğrenmek istiyor. Peki, 7 Kasım MasterChef nerede çekildi? Hadımköy Çikolata Fabrikası nerede? İşte adresi...

MASTERCHEF NEREDE ÇEKİLDİ?

7 Kasım MasterChef Türkiye çekimleri Hadımköy Çikolata Fabrikası'nda gerçekleşti. 12. haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu, Hadımköy'deki bir çikolata fabrikasında yapılacak. Dokunulmazlık oyunu menüsü tamamen çikolatalardan oluşacak. Rekabetin tavan yapacağı MasterChef 2. dokunulmazlık oyununda lezzet ve görsel şölen yaşanacak.

HADIMKÖY ÇİKOLATA FABRİKASI NEREDE? İŞTE ADRESİ

MasterChef çekimlerinin yapıldığı Altınmarka Kakao ve Çikolata Fabrikası Atatürk, Gazi Osman Paşa Cd. No:2 adresinde yer alıyor.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLMUŞTU?

Son 12 yarışmacının kaldığı MasterChef'te eleme potasında artık 3 kişi yarışacak. Somer Şefin açıkladığı kural değişikliğine göre bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacılar eleme potasına kimseyi göndermeyecek ve yalnızca eleme adayı olmaktan kurtulacak.

Bu hafta ilk dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel dokunulmazlığın galibi Eray oldu.

Mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayını belirlemek üzere oylamaya gitti. Yapılan oylama sonrası en çok oyu alan Furkan eleme potasına gönderildi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın