67 yaşındaki komşusunu darbeden Halil Sezai sessizliğini bozdu: Pişmanım

Halil Sezai, Tuzla'daki komşunu darp etmesinin ardından 'Gerektiği şekilde tam dövemedim' açıklaması ile bomba etkisi yaratmıştı. Konuyla ilgili konuşan Sezai, 'Benim sözlerim çok başka şekilde çarpıtıldı. Sözlerimin devamında yazıldığı gibi bir şey olmadığı için keşke yapsaydım da bu yazılanların bir karşılığı olsaydı dedim. Pişmanım tabii ki. Beni saygılı yetiştiren ailemi mahcup ettiğim için pişmanım. 41 yaşında ilk defa biriyle kavga ettim' dedi.

67 yaşındaki komşusunu darbeden Halil Sezai sessizliğini bozdu: Pişmanım

15 Eylül 2020 tarihinde Tuzla'da gürültü yüzünden komşusu ile tartışıp darp eden Halil Sezai, 43 gün cezaevinde de yattı. Tahliye olmasından ardından uzun bir aradan sonra görüntülenen Sezai, konuyla ilgili basın mensuplarından gelen sorulara cevap verdi.

"BASINA ÇOK KIRGINIM"

"Gerektiği şekilde tam dövemedim" sözlerine açıklık getiren ünlü şarkıcı, şunları söyledi: "Basına çok kırgınım. Benim sözlerim çok başka şekilde çarpıtıldı. Sözlerimin devamında yazıldığı gibi bir şey olmadığı için keşke yapsaydım da bu yazılanların bir karşılığı olsaydı dedim. Pişmanım tabii ki.. Beni saygılı yetiştiren ailemi mahcup ettiğim için pişmanım. 41 yaşında ilk defa biriyle kavga ettim"

Açıklamalarına devam eden Sezai, "Ben normal hayatıma devam ediyorum. Sahnelere çıkıyorum, film teklifleri alıyorum ama ben bu hayatı istiyor muyum? Onu bilmiyorum." dedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın