40 gün önce eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken'den yürek burkan paylaşım

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 40 gün önce kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile arasında geçen mesajlaşmayı paylaştı. İçini takipçilerine sık sık döken Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının 40'ıncı gününde yaptığı paylaşımda 'Ölmeyecek kadar yaralıyım' ifadesini kullandı.

40 gün önce eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken'den yürek burkan paylaşım

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ece Erken, eşinin vefatının ardından yasa boğuldu.

Son olarak Söylemezsem Olmaz programında yorumcu olarak yer almış olan Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının 40'ıncı gününde paylaşımda bulundu. Erken, ilk olarak eşi ile mesajlaştığı anlara ait görüntüyü paylaştı.

Eşi ile yazışmalarının bir bölümünü paylaşan Erken, şu ifadeleri kullandı:

"15-01-22 yazışmamız Dubai'ye yanıma geldiği sabah... Ve bugün canım Şafak'ımın 40'ı! Sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün... Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah'ım kimseye yaşatmasın. Eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız! Ne giydiğim, nasıl göründüğümün önemi olmadığı sadece eşime dua edeceğim bir gün, nefesi o kadarmış benim güzel yüzlümün, hiç hak etmediği şekilde kaybettim ve onu çok sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım. Allah bana 'kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez' diye inanıp yoluma öyle devam ediyorum. Oğlumla her zamankinden daha fazla ilgileniyorum, birçok eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum, iyileşiyorum... Hepsine buradan teşekkür ederim. Her insan bazen dökülür, lakin mevsimi gelince Allah yeniden toparlar, toparlayacağım inşAllah. Şafak oğlumun baba yokluğunu giderirken; benim içinde eşten, sevgiliden öte, ailemdi, merhametli, vicdanlı, mükemmel bir baba, iyi bir evlat ve fedakâr bir eşti hala yaptığı yardım ve iyilikleri duyup Onunla gurur duyuyorum."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın