3 isimle büyük sükse yaratacak! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı aratmayacak yeni dizi geliyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı aratmayacak yeni dizi geliyor! 3 isimle büyük sükse yaratacak. Geçtiğimiz yıl Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın tam 200. bölümü yayınlanacakken final yapmasının hemen ardından herkes büyük bir şok yaşamıştı. Bu sürecin ardından Oktay Kaynarca ve dizinin yönetmeni Onur Tan yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Yaz aylarında çekimlerinin başlayacağı öğrenilen dizinin Eylül aylarında da ekranlarda izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

3 isimle büyük sükse yaratacak! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı aratmayacak yeni dizi geliyor!

Salı günlerinin en sevilen dizilerinden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 26 Ekim'de başlaması bekleniyordu. Ancak yapımcı firma ve kanal arasında yaşanan sorun nedeniyle dizi final yapma kararı aldı. Bu gelişmeden sonra dizinin başrolü Oktay Kaynarca ve yönetmeni Onur Tan atv'de yayınlanacak yeni bir dizi için çalışmalara başladı. Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kurduklarını açıklayan ikilinin hazırladığı yeni dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlaması bekleniyor. Öte yandan dizi Eylül ayında atv'de olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ FİNAL YAPMIŞTI

Geçtiğimiz yıl Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayın tarihi 26 Ekim olarak açıklanmış, ancak dizi yayınlanmamıştı. Yapımcı firma ve kanal arasında yaşanan sorun nedeniyle dizi final yapma kararı aldı.

YENİ DİZİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bu gelişmeden dizinin başrolü Oktay Kaynarca ve yönetmeni Onur Tan atv'de yayınlanacak yeni bir dizi için çalışmalara başladı.

Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kurduklarını açıklayan ikilinin hazırladığı yeni dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlaması bekleniyor. Dizi Eylül ayında atv ekranlarında olacak.

EDHO İZLEYİCİSİNİN BEKLENTİSİNİ KARŞILAYACAK

Öte yandan yeni projenin EDHO izleyicisinin beklentisini karşılayacak şekilde tasarlandığı da iddia ediliyor.

Ozan Akbaba'dan 'Kasaba Doktoru' için yeni imaj! Gümbür gümbür geliyor

Tufan gibi esecek! Kuruluş Osman EDHO'dan öyle bir transfer yaptı ki...

Tüm Magazin haberleri için tıklayın