2021 böyle geçti

Bir yılı daha geride bıraktık. Ünlüler dünyası için 2021 yılı çok hareketli geçti. Bazı gelişmeler ise Türkiye gündemine oturdu. Yıla damgasını vuran magazin haberlerini sizler için derledik.

2021 böyle geçti

YILIN SKANDALI

Sanatçı Bülent Ersoy'un KKTC'deki konseri öncesi orkestra ekibinin PCR testleri sahte çıktı. Orkestra ekibi bir aylık gözetim süresi sonunda tutuklandı. Öte yandan Bülent Ersoy, Mustafa Keser ile de 'Benzemez Kimse' programının yayından kaldırılmasının ardından davalık oldu.

YILIN POLEMiĞi

58. Antalya Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginlik gündem oldu. 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazanan Nhal Yalçın, konuşma yaptığı sırada Karadağlı'nın aniden Yalçın'a ödülü uzatmasıyla ikili arasında polemik yaşandı.

YILIN TARTIŞMASI

Şovmen Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki kavga magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir dönem yakın dost olan ikili arasındaki sözlü atışmalar tecavüz suçlamasına kadar dayandı.

YILIN CEZASI

Hande Erçel, kendisine 'bazlama surat' diyen sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'a açtığı manevi tazminat davasını kazandı. Mahkeme, Kılınç'ın Erçel'e bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

SEViNDiREN HABER

Yaklaşık 5 yıl önce evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, erkek bebek beklediklerini açıkladı.

YILIN MAĞDURU

'Masumiyet' dizisinde oynayan Hülya Avşar'ın yüzüne uygulanan filtre çok konuşuldu. Tüm yüz hattı flulaştırılan sanatçı, kendisiyle dalga geçti.

YILIN AÇIKLAMASI

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile birliktelik yaşayan Şeyma Subaşı, hamile olduğunu açıkladı. Bu haberin ardından kısa bir süre sonra Subaşı, bebeğini düşürdüğünü duyurdu.

YILIN OLAYI

Şevval Şahin, yıllardır birlikte olduğu Yiğit Marcus Aral ile ilişkisini noktaladıktan sonra Kerem Kamışlı ile aşk yaşamaya başladı. Çift ile aynı mekânda karşılaşan Aral ise Kamışlı'yı denize attı. Ardından Aral hakkında 22 yıl 9 aydan 34 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

YILIN ACISI

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 21 Temmuz'da hayatını kaybetti. Şarkıcı Gülçin Ergül, yaralı olarak kurtulduğu trafik kazasında erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybetti.

YILIN KAYBEDENi

Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasındaki velayet davasında karar çıktı. Deniz'in 3 yaşındaki oğlunun velayeti anneye verildi.

ARAMIZDAN AYRILANLAR

Rasim Öztekin, Hüner Coşkuner, Bahar Korçan, Cimilli İbo, Erol Demiröz, Ferhan Şensoy, Faruk Tınaz, Kartal Tibet, Selçuk Tekay, Metin Çekmez, Uğurtan Sayıner. Alaeddin Yavaşca.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın