Acun Ilıcalı bombayı patlattı! İşte Survivor 2019'un ilk yarışmacısı...

Acun Ilıcalı'nın merakla beklenen yarışması Survivor 2019'un ilk yarışmacısı belli oldu. Yeni sezonun ilk yarışmacısı MasterChef programında yarışan Murat Özdemir oldu.

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! İşte Survivor 2019'un ilk yarışmacısı...

2019 Survivor son dakika ne zaman, hangi tarihte 2019 Survivor yeni yarışmacıları kimler? TV8'in yeni sezon projesi olan 'MasterChef'e de katılan Murat Özdemir, programda en dikkat çeken isim oldu. Adından sıkça söz ettiren Murat Özdemir'in Survivor 2019'da da Türkiye takımında yarışacak. Murat Özdemir'in yeni sezonda Survivor'da büyük etki yaratacağı konuşuluyor. 

MURAT KİMDİR?

Murat Özdemir, 1973 yılında çeşitli malzemelerin sanatsal amaçla bir araya getirildiği eserlere ne ad verilir Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor.


Survivor nedir?

Survivor dünya üzerinde birçok ülkede yayın yapan bir yarışma programıdır.

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yayınlanan bir televizyon yarışmasıdır. İlk olarak 1992 yılında ingiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından ortaya çıkartıldı. Programda 2 grup yarışmacı ıssız bir adaya bırakılarak burada birbirleriyle yarışır ve kazanan gruba ödül verilir. Yarışmalarda her hafta birileri elenerek adaya veda etmektedir.  Sadece tek bir kişi kalana kadar devam eden oyunlarda finaliste büyük bir para ödülü verilmektedir. Survivor'ın türkçe anlamı sağ kalan kişi demektir. Bugün Türkiye televizyonlarında da yayınlanan bu program gençlerin ve toplumun ahlakını bozmaktadır. 

Tüm Magazin haberleri için tıklayın