2018 yılında psikolojik tedavi gören İrem Derici: Pandemi uzarsa hastane odamı ayırsınlar

Söylediği her sözle magazin basınında sık sık yer edinen İrem Derici, bir radyo programına konuk oldu. Pandemi döneminde oldukça zorlandığını söyleyen ve 2018 yılında tedavi gördüğü bilinen İrem Derici, 'Bu yaza COVID bitmiş olmazsa, tımarhaneme geri dönerim, odamı ayırsınlar' sözleri gündeme geldi.

2018 yılında psikolojik tedavi gören İrem Derici: Pandemi uzarsa hastane odamı ayırsınlar

'Vazgeçtim İnan' şarkısıyla 2021 yılına hızlı bir giriş yapan ünlü şarkıcı İrem Derici, Radyo Juke’ta yayın yapan Sarı Şeker Sema'nın programına konuk oldu. Sagopa Kajmer'in şarkısını seslendirmesi hakkında konuşan Derici, 'Ben içimdeki çeşitliliği görsünler istiyorum, ben pop değilim ben her şeyim. Hayatımın 3 senesinde en ağır metal müziği de dinledim, zaman zaman rap de dinledim' dedi.

'KİRAYI AİDATI YARIYA DÜŞÜRDÜM'

Pandemi dönemini nasıl geçirdiğini de anlatan Derici, 'Çok güzel geçirdim bu dönemi, ben kendimi seven, yalnızlığı seven birisiyim. Daha küçük bir hayata geçtim, Maslak’ta hangar gibi bir evde oturuyordum, sırf terası şu an oturduğum ev kadardı, kirayı aidatı yarıya düşürdüm. Yine çok güzel bir evde oturuyorum ama tek kişiyim ne gerek var 2 kata.' dedi.

'TIMARHANEME DÖNERİM ODAMI AYIRSINLAR'

Katıldığı bir YouTube programında 2018 yılında akıl hastanesinde tedavi gördüğünü açıklamış olan Derici, 'Bu yaza COVID bitmiş olmazsa, ben 2018 yılında birkaç haftamı geçirdiğim tımarhaneme geri dönerim, ‘odamı ayırsınlar’ buradan sesleniyorum' ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın