2 yılda 15 dadı değiştirdiği iddia edilen Fahriye Evcen'den ilk açıklama geldi

Eşi Burak Özçivit'in reklam yüzü olduğu markanın lansmanına katılan Fahriye Evcen basın mensupları ile sohbet etti. Uzun bir arada sonra Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Evcen, 2 yılda 15 dadı değiştirdiğine dair iddialara yanıt verdi.

2 yılda 15 dadı değiştirdiği iddia edilen Fahriye Evcen'den ilk açıklama geldi

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'i reklam yüzü olduğu markanın davetinde yalnız bırakmadı.

Fahriye Evcen, "Ben en çok smokin giymesini beğeniyorum. Günlük kıyafetleri de çok seviyorum ama smokin başka oluyor" dedi.

Verdiği uzun bir aranın ardından ekranlara dönecek olmanın mutluluğunu yaşayan Evcen, "Uzun bir süre at ve kılıç çalıştık. Aksiyon sahneleri biraz daha fazla efor gerektiriyor ama çok keyifli. Barış'la da gayet güzel keyifli çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

2 YILDA 15 DADI DEĞİŞTİRDİĞİ İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Fahriye Evcen, 2 yılda 15 dadı değiştirdiği iddialarına şu yanıtı verdi: "Dizi başlamadan önce kendim ilgileniyordum. Dizi başladıktan sonra öyle bir arayışımız oldu. Ama konuşulan rakamlar yok. Sadece çocuğa sevgi ile yaklaşmasına bakıyorum... Özellikli olması önemli değil, çocukla bağ kurması yeterli. Dil bilmesi de önemli değil öncelikle bizim dilimizi iyi bir şekilde öğrenmesi önemli, diğer diller yaş büyüdükçe eğitim olarak öğrenecek zaten"

Tüm Magazin haberleri için tıklayın