Pakistanlı gençler ‘Diriliş: Ertuğrul' dizisi çekiyor

Pakistanlı gençlerden ‘Diriliş: Ertuğrul' dizisi... Yaklaşık 150 genç, beğenerek izledikleri diziyi o dönemi yansıtan alp kıyafetlerini giyip kendi imkanlarıyla çekmeye başladı.

Pakistanlı gençler ‘Diriliş: Ertuğrul' dizisi çekiyor

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü paylaştığı 'Diriliş: Ertuğrul' dizisinin popülerliği Pakistan'da her geçen gün artıyor. Swat'ın Odigram Köyü'ndeki 150 Pakistanlı, beğenerek izledikleri 'Diriliş: Ertuğrul'u kendi yorumlarıyla ve ellerindeki kısıtlı imkanlarla dizi olarak çekmeye başladı.

YOUTUBE'DA YAYINLANIYOR

Youtube'da çektikleri bölümleri yayınlayan gençler, Ramazan Bayramı sonrası "Pakistani Ertuğrul" ismini verdikleri diziyi izleyiciyle buluşturmayı planlıyor. Gençler, 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden etkilenerek üretmeye başladıkları kılıç, balta, ceket ve börk gibi çeşitli eşyayı, şehirde açtıkları dükkanda satıyor. Gelirlerini dizi çekim masrafları için kullanan gençler, Hindistan ve Afganistan'dan da sipariş aldıklarını belirtiyor.

ERTUĞRUL BİR KAHRAMAN

Bu tür dizilerin desteklenmesi gerektiğini ifade eden gençler, "Ertuğrul Gazi bizim için en iyi kahraman. Ne Şahruh Han ne Selman Han, bizim için Ertuğrul var" dedi.

Tüm Kültür Sanat haberleri için tıklayın