Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'in Türkiye vizyon tarihi belli oldu

Başlangıç, Yıldızlar Arası, Batman Kara Şovalye gibi büyük yapımlara imza atan İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'in vizyon tarihi koronavirüs nedeniyle birçok kez ertelenmişti. Edinilen bilgiye göre Tenet 26 Ağustos'da Amerika'dan daha önce Türkiye'nin de içinde bulunduğu 70 ülkede vizyona girecek.

Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'in Türkiye vizyon tarihi belli oldu

Birçok başarılı yapımın yönetmen koltuğunda oturan Christopher Nolan’ın yeni filmi Tenet izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini Robert Pattinson, John David Washingon ve Elizabeth Debicki’nin paylaştığı Tenet filmi koronavirüs nedeniyle yayın tarihi ertelenen yapımlar arasında yer alıyordu.

Tenet, Türkiye’nin de bulunduğu 70 ülkede 26 Ağustos tarihinde vizyona girecek ve anavatanı Amerika’dan önce izleyiciyle buluşacak. Warner Bros'un Tenet'ı ABD'den önce diğer ülkelerde yayınlanmasını virüsün Amerika'da hala yüksek etkiye sahip olmasına yorumlanıyor.

ABD'de günde 50 bini aşan ve 75 binlere kadar ulaşan vaka sayılarına karşın Avrupa ve Asya ve birçok ülke şu anda normalleşme sürecinde bulunuyor.   

Tüm Kültür Sanat haberleri için tıklayın