Başkan Erdoğan'ın elinden ödülünü alan Özdemir Erdoğan'dan eleştirilere yanıt: Kimden alacaktım?

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'nü Başkan Erdoğan'ın elinden alan Özdemir Erdoğan, gelen eleştirilere karşılık “Devleti temsil ediyor. Kimin elinden alacaktım?” dedi.

Başkan Erdoğan'ın elinden ödülünü alan Özdemir Erdoğan'dan eleştirilere yanıt: Kimden alacaktım"

Besteci Özdemir Erdoğan, 24 TV’de yayınlanan “Arafta Sorular” programında, Esra Elönü’nün sorularını yanıtladı. Son dönemde hakkında yapılan ‘yandaşlık’ suçlamalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Özdemir, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Ödülü’ne layık görülmesinin ardından yapılan eleştirilere de sert çıktı:

Özdemir Erdoğan, 24 TV’de Esra Elönü’nün sunduğu ‘Arafta Sorular’ adlı programa katıldı. 

ETRAFTA TROLLER VAR

“Birçok sanatçı arkadaşımla davetli olduğumuz Cumhurbaşkanımızın doğum gününü kutladık. Ondan sonra bilet satılan yerlerde troller var. Diyorlarmış ki, “Bilet almayın, doğum gününe gitti.” Ben Süleyman Demirel, Turgut Özal ve Ahmet Necdet Sezer ile de görüşürdüm. Yandaşlık işi yeni çıkan bir olay. Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’nü ’Keşke Tayyip Bey’in elinden almasaydı’ dediler. Kimin elinden alacaktım? Devleti temsil ediyor. Devleti ve milleti temsil eden bir kişi, üstelik bir seçici kurul var. 15 kişilik bu seçici kurul tavsiye etmiş beni devlet başkanımıza.”

Tüm Kültür Sanat haberleri için tıklayın