29 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve 15 bin TL ödülün sahibi kim? Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu?

TV 8'in ilgi ile takip edilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oluyor. 5 yarışmacı hafta boyunca kendi günlerinde mücadele veriyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? 29 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve 15 bin TL ödülün sahibi kim?

29 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve 15 bin TL ödülün sahibi kim" Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu"

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu, sorusu araştırılıyor. Hafta içi her gün TV 8'de yayınlanan programda bir yarışmacı cuma günü 15 bin TL'lik büyük ödülü kazanıyor. Birbirinden farklı yarışmacılar mücadelesini sürdürüyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? 29 Nisan Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve 15 bin TL ödülün sahibi kim?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birinci olan isim henüz belli değil. Detaylar gelince haberimizde yer alacaktır.

Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim birincisi oldu? 29 Nisan Gelinim Mutfakta kim elendi, kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu...

  • Zuhal Topalla Yemekteyiz
  • kim birinci oldu
  • puan durumu
  • haftanın birincisi
Tüm Güneş haberleri için tıklayın