Yine pitbull yine dehşet

İstanbul Kağıthane'de Emine T.'nin parka gezmeye götürdüğü küçük köpeği, tasmasız ve ağızlıksız dolaştırılan pitbull'un saldırısına uğradı.

Yine pitbull yine dehşet

İHA

İstanbul Kağıthane'de 25 Nisan'da Emine T.'nin parka gezmeye götürdüğü 'Papi' adlı küçük köpeği, tasmasız ve ağızlıksız dolaştırılan pitbull'un saldırısına uğradı. Sahibi pitbull'u güçbela zapt ederken, Papi'yi bu kez de gencin yanındaki siyah köpek kovaladı. Şikayet üzerine gözaltına alınan Emrah O.'ya 14 bin 982 TL ceza kesildi, hakkında soruşturma başlatıldı.

SOKAKTA KÖPEK TERÖRÜ

Antalya Aksu'da sokakta yürürken 10'dan fazla köpeğin kovalaması sonucu caddeye fırlayan Özgür E. (46), orta refüjde yine köpeklerin saldırması sonucu bacağından yaralandı. Özgür E.'nin yanı sıra aynı bölgede çocuklarıyla birlikte yürüyüş yapan aile ve başka bir vatandaş da aynı köpeklerin saldırısına uğradı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

BİR SALDIRI DA TARSUS'TA

Mersin'in Tarsus ilçesinde, sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan 9 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı.

ASİYE'NİN DAVASINDA 2. KEZ TAHLİYE

Gaziantep'te 22 Aralık'ta Asiye Ateş'in (4) oturduğu sitede iki pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin 4'ü tutuklu 6 sanık 3. kez hakim karşısına çıktı. Sanıklar köpeğin sahibi olmadıklarını belirtti. Tutukluluk süresini göz önünde bulunduran mahkeme, 4 sanığın tahliyesine hükmetti. Aynı sanıklar 21 Şubat'ta da tahliye edilmiş, itiraz üzerine yeniden tutuklanmıştı.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın