Gelinim Mutfakta sunucusu Yılmaz Morgül aslen nereli? Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında bilgiler!

Kanal D'de yayınlanan yarışma programının bu haftaki sunucu ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül oldu. Eğlenceli anların yaşanacağı yarışma programında Yılmaz Morgül'ün hayatı merak edildi. Peki, Yılmaz Morgül kimdir? Gelinim Mutfakta sunucusu Yılmaz Morgül kaç yaşında, aslen nereli?

Gelinim Mutfakta sunucusu Yılmaz Morgül aslen nereli" Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında" İşte hakkında bilgiler!

Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki sunucusu Yılmaz Morgül oldu. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan yemek yarışmasında birçok ünlü isim programı sunuyor. Elveda İstanbul albümü piyasaya süren Morgül, Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" şarkıları ile tanındı. Yılmaz Morgül kimdir? Gelinim Mutfakta sunucusu Yılmaz Morgül kaç yaşında, aslen nereli?

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Yılmaz Morgül, 14 Ocak 1964 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yılmaz Morgül, 57 yaşındadır.

Feriha Tunceli ve Sözer Yaşmut'tan musiki dersleri alan ve 1988 yılında Adana'da sahneye çıkmaya başlayan Yılmaz Morgül, "Elveda İstanbul" adındaki ilk albümünü 1995 yılında piyasaya sürdü. "Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla tanınmıştır.

Morgül, 1996 yılında cilt kanserine yakalandı. 7 yıl boyunca Amerika'da tedavi olduktan sonra sağlığına tekrar kavuştu. 2016 yılında katıldığı Survivor isimli yarışma programında, kendisine rahatsızlığından dolayı özel izin verildi.

Katıldığı televizyon programlarında 1982 doğumlu olduğunu söyleyen Yılmaz Morgül'ün gerçek yaşı, uzun süre gündem konusu oldu. Meslektaşı Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'ın, 20 sene önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşması ise, tartışmalara son noktayı koydu ve Morgül'ün 1964 doğumlu olduğu ortaya çıktı.

2016 yılında yayınlanan Survivor adlı yarışmada Ünlüler takımında yer almıştır. Yine aynı yıl yayınlanan, Rising Star Türkiye adlı yarışmada jüri olmuştur.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın