Yılbaşı bilet satışları bitti mi? Milli Piyango 2022 yılbaşı bilet satışı ne zaman bitecek, saat kaçta?

Henüz Milli Piyango yılbaşı bileti almamış kişiler bulunuyor. Şans oyununu oynamak isteyenler, biletlerin nereden ve saat kaça kadar alınacağını öğrenmek istiyor. Bu sene bilet fiyatları; tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi. Peki, Yılbaşı bilet satışları bitti mi? Milli Piyango 2022 yılbaşı bilet satışı ne zaman bitecek, saat kaçta?

Yılbaşı bilet satışları bitti mi" Milli Piyango 2022 yılbaşı bilet satışı ne zaman bitecek, saat kaçta"

Yılbaşı çekilişi için geri sayım devam ederken bilet almak isteyen vatandaşlar araştırmalarında Yılbaşı bilet satışları bitti mi? Milli Piyango 2022 yılbaşı bilet satışı ne zaman bitecek, saat kaçta? sorusunu soruyor. Tam 120 milyon TL olan büyük ikramiyeyi kaçırmak istemeyen kişiler, son kez şanslarını deneyecek. İşte yılbaşı bilet satışlarına dair merak edilenler...

YILBAŞI BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR MU, BİTTİ Mİ?

Yılbaşı bilet satışları hala devam ediyor. Milli Piyango yılbaşı bilet satışı saat 16:00'da sona erecek.

MİLLİ PİYANGO 2022 YILBAŞI BİLET SATIŞI NE ZAMAN SONA ERECEK?

Büyük ikramiye ve amorti çekilişi 23.00'te yapılacak. Milli Piyango bilet satışları ise saat 16.00'e kadar sürecek. Büyük ikramiyeli çekilişi için biletler MPİ online sistem üzerinden de satılıyor.

MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi.

Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olacağı Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonrası, oyunseverlerimiz amorti dahil olmak üzere tüm ikramiye sonuçlarını Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden takip edilebilecek.

  • Yılbaşı bilet
  • bilet satışları
  • ne zaman
  • bitti mi
  • saat kaça kadar
Tüm Güneş haberleri için tıklayın