Emel Sayın'dan yıllar sonra gelen evlilik itiraf

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Emel Sayın, 'Aslı Şafak'la İşin Aslı' programına konuk oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan Emel Sayın, evlilik açıklaması ile gündem oldu. Sayın, 1979 yılında nikah masasına oturduğu Selçuk Aslan ile olan evliliği hakkında 'Hiç yaşamamış olmak isterdim! 'Yeter!' demek için baskı ile evlendim.' dedi.

Emel Sayın'dan yıllar sonra gelen evlilik itiraf

Bir döneme damgasını vuran Yeşilçam filmleri furyasında birçok projede rol alan, güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Emel Sayın, geçtiğimiz gün "Aslı Şafak'la İşin Aslı" programının konuğu oldu.

Özel hayatına ilişkin tüm bilinmeyenlerini anlatan Emel Sayın, yıllar sonra gelen evlilik itirafı ile gündem oldu.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emel Sayın, Aslı Şafak'ın "Hayatınızdan bir yılı silecek olsanız hangi yıl olurdu?" sorusuna şu yanıtı verdi: "1979... Orada benim hiç istemediğim başlayan bir hikaye var! Kayıp bir zaman... Hiç olmaması gereken bana hiçbir şey katmayan, gereksiz bir ilişkim oldu.

"YETER! DEMEK İÇİN BASKI İLE EVLENDİM"

Bir şeylerden intikam almak için hırsımı yenemediğim için başlattığım bir şeydir o... Bir beraberlik, evliliğe giden bir şey olmaması gerekirdi. "Yeter!" demek için baskı ile evlendim."

Tüm Güneş haberleri için tıklayın