Yasin Obuz kimdir, Survivor'dan neden elendi? Survivor All Star Yasin kaç yaşında, nereli?

Yasin Obuz, Survivor All Star yarışmasında birleşme partisi sonrası ilk elenen isim oldu. Mücadelesi ve azmi ile büyük başarılara imza atan Yasin Obuz, 30 Mart Çarşamba akşamı düzenlenen ada konseyinde yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak yarışmaya veda etmiş oldu. Peki Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yasin Obuz kimdir, Survivor'dan neden elendi" Survivor All Star Yasin kaç yaşında, nereli"


Yasin Obuz, bu hafta Survivor 2022 All Star'ın elenen ismi oldu. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star 30 Mart 2022 tarihli eleme gecesinde potaya ismi yazılan Yasin Obuz eleme adayı arasında en az SMS oyu alarak Survivor'dan elendi. İşte Yasin Obuz kimdiri hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

SURVİVOR YASİN OBUZ KİMDİR?

Yasin Obuz, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Üç kardeş olan Yasin Obuz, küçük yaşlardan beri sporla yakından ilgilenmektedir. 1998 yılında ilk spor lisansını çıkarttı. Amatör olarak ve profesyonel olarak futbol ile ilgilenen Yasin Obuz, ek olarak 2 yıl kadar jimnastik ile ilgilendi.

Yasin Obuz Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bölümü mezunudur. Üniversite okuduğu yıllarda fitness, futbol, yüzme gibi alanlarda kendisini geliştirdi. Üniversite yıllarının son dönemlerinde yemek yapmaya merak salan Yasin Obuz, mutfak yemeklerini yapma üzerine eğitimler aldı ve kendisini aşçılık alanında geliştirdi.

Yasin Obuz, 30 Mart 2022 tarihinde katılmış olduğu Survivor All Star yarışmasından elendi.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın