Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade'nin ardından büyük kriz

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri ile adından söz ettiren Nesrin Cavadzade, yönetmen ile yaşadığı gerginliğin ardından seti terk etti. Daha sonra sete dönmeyen Cavadzade'nin ardından yapım şirketinin, oyuncu sözleşmelerine cezai şart içeren yeni madde eklediği öne sürüldü.

Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade'nin ardından büyük kriz

Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay gibi isimlerin rol aldığı Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade sette sorun yaşadı. Yönetmen ile tartışan ünlü oyuncu seti terk etti ve bir daha dönmedi.

Telefonla da ulaşılamayan Cavadzade'nin sete dönmemesi kriz yarattı. Stok bölümler olmaması ve acil olarak Şahika için cenaze sahnesinin yazılması tüm ekibi zor durumda bıraktı.

Nesrin Cavadaze ile yaşanan krizin ardından yapım şirketinin, cezai şart içeren yeni madde eklediği iddia edildi.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; oyuncu set programı doğrultusunda tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış doktor raporuyla kanıtlanabilir hastalık, ana veya babasının, eşinin, kardeşinin, çocuğunun vefatı ve adli makamlardan icabet etmesi zorunlu çağrı ve davetler dışında bir sebeple o günkü rolü bitmeden seti terk etmesi halinde bu durum; yönetmen, yardımcı yönetmen, prodüksiyon amiri ve uygulayıcı yapımcı tarafından tutanak altına alınacak.

Bu halde oyuncu, seti terk ettiği gün başına 10 bölüm ücreti kadar cezai şartı yapımcıya ödemekle sorumlu. Ayrıca oyuncu işine zarar verecek tüm sözleşme yükümlülükleri ihlallerinde de toplam 750 bin TL cezai şartı ödemek zorunda.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın