Yargı 28. bölüm izle! Yargı son bölüm full izle

Yargı 28. bölümü bu akşam sevenlerinin karşına çıkacak. Yeni bölümü ile yayınlanacak olan dizi izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yargı 28. bölümde Ilgaz yakaladığı ipuçları sayesinde tek başına çıktığı yolda nihai gerçeğe ulaşmıştır ve bu gerçek onu kahretmiştir.

Yargı 28. bölüm izle! Yargı son bölüm full izle

Yargı 28. bölümü Kanal D'de ekrana geliyor. Her pazar yayınlanan dizi reytinglerde yüksek sıralarda yer alıyor. Yargı 28. bölümde bu hafta Ceylin'in psikolojisi harap haldedir ve düştüğü yerden kalkmak için Ilgaz'a ihtiyacı vardır...

YARGI 28. BÖLÜM İZLE!

YARGI 28. BÖLÜM ÖZETİ

Ilgaz yakaladığı ipuçları sayesinde tek başına çıktığı yolda nihai gerçeğe ulaşmıştır ve bu gerçek onu kahretmiştir. Üstelik bu gerçeğin tam kalbinde olan Ceylin'in psikolojisi harap haldedir ve düştüğü yerden kalkmak için Ilgaz'a ihtiyacı vardır. Ilgaz bu büyük sırrın bilgisine sahipken sevdiği kadına karşı nasıl bir tutum takınacaktır?

Pars ve Eren ikilisinin gizli yürüttükleri soruşturma gün ışığına çıkmıştır. Ilgaz ile yolları kesiştiğinde tüm parçalar onlar için de usul usul yerine oturmuştur. Şimdi herkesin yüzleşmesi gereken meseleler ortaya çıkmışken, kim nasıl bir tavra bürünecektir?

Hayata sımsıkı tutunmak isteyen Ceylin, hayatında ilk büyük kararlar almıştır. Bu kararlarında Ilgaz'ı en yakınında, gücünü aldığı kaynak olarak gören Ceylin, ortaya çıkabilecek olan gerçeklerden henüz habersizdir. Her şeye rağmen yola devam etmek mümkün olabilecek midir?

  • yargı izle
  • yargı 28 bölüm
  • son bölüm
  • yeni bölüm
Tüm Güneş haberleri için tıklayın