KANAL D Yargı 27. bölüm FULL İZLE! Yargı son bölüm kesintisiz, tek parça izle

Yargı 27. bölümü dün akşam yayınlandı. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi her pazar izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor. Yargı 27. bölümde bu hafta, Ceylin, kendisine destek olmak istediğini düşündüğü Metin'i yeni ailesi olarak görür. Ancak bu sahte denge gün be gün yıkılmaktadır.

KANAL D Yargı 27. bölüm FULL İZLE! Yargı son bölüm kesintisiz, tek parça izle

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı dün akşam 27. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Yargı 27. bölümde zamansız yaşadığı kayıplarla büyük bir yas sürecine giren Ceylin'in duygu durumu herkesi endişelenmektedir...

YARGI 27. BÖLÜM FULL İZLE!

YARGI 27. BÖLÜM ÖZETİ

Ailesi paramparça olan Ceylin, kendisine destek olmak istediğini düşündüğü Metin'i yeni ailesi olarak görür. Ancak bu sahte denge gün be gün yıkılmakta ve üzerindeki şeffaf örtü hızla, önlenemez bir şekilde açılmak üzeredir. Bu enkazın altından Ilgaz-Ceylin çifti başarıyla çıkabilecek midir?

Metin amirin ne şekilde olaya dahil olduğunu anlayamayan Eren'i hayatının en zor günleri beklemektedir. Bu noktada gün sonunda onu sürpriz bir iş birliği beklemektedir. Zafer cinayetinde her detayı bilen ve kimseye söylemeyerek bilmenin tadını sonuna kadar çıkaran Yekta'nın ise beklenmedik bir ziyaretçisi vardır.

Zamansız yaşadığı kayıplarla büyük bir yas sürecine giren Ceylin'in duygu durumu herkesi endişelenmektedir. Ilgaz Ceylin'in elini hiç olmadığı kadar sıkı tutup yeni bir yola çıkmaya hazırdır. Ancak ikisinin de ayaklarına takılı olan zincirlerin sesi yavaş yavaş duyulmaya başlamıştır...

  • Yargı 27 izle
  • Yargı izle
  • son bölüm
  • yeni bölüm
Tüm Güneş haberleri için tıklayın