Damla Colbay kaç yaşında, nerelidir? Yalnız Kurt Esra kimdir?

Osman Sınav imzalı atv'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. Osman Sınav imzalı atv'nin yeni dizisi Yalnız Kurt dizisinin kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Peki, Yalnız Kurt Esra kimdir? Damla Colbay kaç yaşında, nerelidir?

Damla Colbay kaç yaşında, nerelidir" Yalnız Kurt Esra kimdir"

Atv'nin beklenen Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. Aksiyon ve dram türündeki dizi yakın tarihine ışık tutarak; Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye'ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak. Peki, Yalnız Kurt Esra kimdir?

YALNIZ KURT ESRA KİMDİR?

Benim adım Esra Türkmen... Babam karanlık işlere bulaşmış bir adamdı; hem kendisinin hem annemin ölümüne sebep oldu. Henüz on iki yaşındaydım. Viking tuttu elimden... Korudu, okuttu, öğretti, beni bir Yetim Kurt olarak, bu ülkeye hizmet etmem için yetiştirdi. Yetim Kurtların hayatında aşka yer yok dedi. Ama ben dinlemedim; âşık oldum.

DAMLA COLBAY KİMDİR?

Üniversite stajı için geldiği İstanbul'da oyunculuğa başladı ve Kara Para Aşk dizisinde oynadığı "Demet" karakteriyle tanındı. 2015-2016 yılları arasında yayımlanan Hayat Mucizelere Gebe isimli dizinin kadrosuna başrol olarak girdi ve "İnci" karakterini oynadı.

2016-2017 yılları arasında İçerde dizisinde "Eylem" karakterini canlandırdı. 2019 yılında Zengin ve Yoksul dizisinde kısa bir süre oynadıktan sonra aynı yılın Aralık ayında başlayan Hekimoğlu dizisinde Zeynep Can karakterini canlandırdı.

Sailor Moon çizgi romanı ve yönetmen Pedro Almodóvar hayranı olan oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesinde oyunculuk öğrenimine devam etmektedir.

Yalnız Kurt Mira kimdir? Yaprak Medine kaç yaşında, nerelidir?

  • Yalnız Kurt Esra
  • Yalnız Kurt Esra kimdir
  • damla colbay
  • damla colbay kaç yaşında
Tüm Güneş haberleri için tıklayın