2022 Dünya Kupası play off kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte Türkiye play-off kura çekimi muhtemel rakipleri...

2022 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Türkiye G Grubu'nda yarıştı. Karadağ karşısında büyük mücadele sergilen A Milliler şimdi Dünya Kupası play-off kurasına katılacak. Peki, 2022 Dünya Kupası play off kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte Türkiye play-off kura çekimi muhtemel rakipleri...

2022 Dünya Kupası play off kura çekimi ne zaman, saat kaçta" İşte Türkiye play-off kura çekimi muhtemel rakipleri...

2022 Dünya Kupası play off kura çekimi tarihi belli oldu. G Grubu'nda son maçını Karadağ ile yapan milliler, bu maçtan da galip olarak ayrıldı. Şimdi gözler, FİFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ardından belirlenecek olan kura çekimine çevrildi. Peki, Türkiye'nin play-off kura çekiminde rakipleri kimler? 2022 Dünya Kupası play off kura çekimi ne zaman, hangi gün?

2022 DÜNYA KUPASI PLAY OFF KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

2022 Dünya Kupası play off kura çekimi 26 Kasım 2021 Cuma günü TSİ 19:00'da yapılacak. İsviçre, Zürih'te gerçekleşecek. Çekiliş, FİFA'nın resmi internet adresinden canlı yayımlanacak. TV kanallarından da verilecek.

Play off ne demek? 2022 Dünya Kupası play off sistemi nedir?

TÜRKİYE PLAY-OFF KURA ÇEKİMİ MUHTEMEL RAKİPLERİ KİMLER?

Türkiye play-off kura çekimi muhtemel rakipleride belli oldu. A Milliler, Avrupa Elemeleri sonunda seri başı olamadı. İşte muhtemel rakipler:

Galler

İsveç

Portekiz

İskoçya

İtalya

Rusya

  • Dünya Kupası play off
  • türkiye play off rakipleri
  • play off
  • kura çekimi
  • dünya kupası
Tüm Güneş haberleri için tıklayın