TV8 Survivor 2021 Bil Bakalım ödülü neydi? Survivor'da ödül oyununu ve Bil Bakalım oyununu kim kazandı?

Survivor 2022 Ünlüler Gönüllüler, çok keyifli olan Bil Bakalım oyunu ile ekrana geldi. Birleşme partisi öncesi Ünlüler ve Gönüllüler takımı 24 Mart tarihli Bil Bakalım oyununda eğlenceli bir mücadeleye girişti. Çok eğlenceli ve keyifli vakit geçiren yarışmacılar, bu oyunda avantajlı olmak için Bil Bakalım'ı kazanmaya çalıştı. Peki Survivor'da Bil Bakalım oyununu kim kazandı? Bil Bakalım ödülü neydi?

TV8 Survivor 2021 Bil Bakalım ödülü neydi" Survivor'da ödül oyununu ve Bil Bakalım oyununu kim kazandı"


Survivor 2022 All Star yarışma programında iki takım Anlat Bakalım ve Bil bakalım oyunu için karşı karşıya geldi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor 2022 All Star'da nefes kesen bir mücadele daha yaşandı. Peki 24 Mart Survivor'da ödül oyununu ve Bil Bakalım oyununu kim kazandı?

BİL BAKALIM OYUNU ÖDÜLÜ NEYDİ?

Survivor 2022 All Star yarışmasında 24 Mart perşembe günü ekrana gelen son bölümde Bil Bakalım oyununu kazanan takımın yarışmacıları sürpriz bir ödül bekliyor.

Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım oyunu ile eğlenceli anlar yaşandı. Oyunu kazanan gönüllüler takımı baklavalı çikolata ödülünü afiyetle yedi.

SURVİVOR'DA BİL BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da Bil Bakalım oyunu ilginç sorulara ve ilginç cevaplara sahne oldu. En yakın cevabı bilen gönüllüler takımı Bil Bakalım oyununu kazandı.

SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen yarışma programında en son elenen yarışmacı Bora Edin olmuştu.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın