Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 26 Mart Survivor All Star eleme adayı kim oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2022'de yeni bir dokunulmazık oyunu oynandı. Soluk soluğa izlenen Survivor'da karşı karşıya gelen yarışmacılar, parkura tek tek çıkarak zamana karşı bir mücadele verdi. Peki 26 Mart Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı" 26 Mart Survivor All Star eleme adayı kim oldu"

Survivor All Star 2022 sezonun birleşme partisi öncesi son dokunulmazlık oyunu oynandı. TV8 ekranlarında büyük heyecanın devam ettiği Survivor'da dokunulmazlık oyunu için Ünlüler ile Gönüllüler karşı karşıya geldi. Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2022 All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor 2022 All Star'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın 60. bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 26 MART 2022 CUMARTESİ

Survivor 2022 All Star'ın 26 Mart Cumartesi (bugün) ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyununun kazananı ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU? 26 MART 2022 CUMARTESİ

Survivor'ın dün ekrana gelen bölümünde ünlüler takımı 1. dokunulmazlık oyunun galibi oldu. gönüllülerde de eleme adayı Evrim seçildi. Elif'in Survivor'dan elenmesi ise geceye damga vurdu.

Survivor'ın 26 Mart Cumartesi günü ekrana gelen bölümünde haftanın ikinci eleme adayı belli oldu.

Hikmet Tuğsuz arkadaşları tarafından eleme potasına sokuldu.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın