Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 3 Haziran Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star yarışma programın 3 Haziran Cuma günü haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kaybeden takım arasından bir yarışmacı eleme adayı olarak belirlendi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor All Star'da dokunulmazlığı kazanan takım ile haftanın ilk eleme adayı ile ilgili detaylar haberimizde.

Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı" 3 Haziran Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu"

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı haftanın ilk eleme adayını açıkladı. Oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden takım arasından bir isim eleme adayı olarak potaya ismi yazıldı. Söz konusu hafta boyunca oynanan oyunların ardından belirlenecek 4 eleme adayı arasından bir isim yarışmaya veda edecek. Peki Survivor'da eleme adayı olarak kimin ismi yazıldı, dokunulmazlığı kim aldı?

Survivor'da dokunulmazlık oyunları kıyasıya mücadelelere sahne oluyor. Şampiyonluk hayali kuran yarışmacılar dokunulmazlık oyununu kazanarak en azından bir hafta daha yarışmada kalmayı garantilemek için sahaya çıkıyorlar.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kazananı henüz belli olmadı. Bu akşam oynanan oyunların ardından Survivor'da ilk dokunulmazlığın galibi belli olacak. Dokunulmazlığın galibi belli olduğunda haberimizde yer alacak.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da 3 Haziran Cuma günü yapılan oylama sonucunda takım arkadaşlarından en yüksek oyu alan Hikmet haftanın ilk eleme adayı oldu.

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR

Kırmızı Takım

Adem

Anıl

Batuhan

Nisa

Evrim

Mavi Takım

Nagihan

Ayşe

Atakan

Berkan

Ogeday

Hikmet

  • survivor
  • survivor eleme adayı
  • dokunulmazlık oyunu
  • survivor kim elendi
  • acun ılıcalı survivor kim elendi
Tüm Güneş haberleri için tıklayın